Met MedGemak-app huisarts en de apotheek op zakmedgemaklogo

Met de nieuwe MedGemak app, die u in de App Store of Play Store kunt downloaden, is het eenvoudig afspraken maken met uw huisarts of apotheker, ook buiten kantoortijden. De MedGemak-app is een welkome aanvulling op de website MGn - MijnGezondheid.net. 

Medgemak Samsung Zeker op reisU kunt direct mails met bijlagen aan uw huisarts sturen, berichten ontvangen, medicijnen bestellen, geneesmiddeleninformatie raadplegen en gebruik maken van de medicijnen-inneem-wekker. 

De MedGemak-app is een welkome aanvulling op de website MGn - MijnGezondheid.net. Veel patiënten maken gebruik van MGn op hun computer en kunnen dat blijven doen, MedGemak is specifiek ontwikkeld voor smart-phone en tablet, waardoor uw huisarts en apotheek gemakkelijker te bereiken is. 

Bij het gebruik is het inloggen via DigiD niet langer noodzakelijk, terwijl de veiligheid van uw gegevens wel blijft gegarandeerd.medgemak

Meldingen met pushberichten
U kunt er voor kiezen om meldingen (pushberichten) te ontvangen op uw mobiel of tablet, bijvoorbeeld wanneer een afspraak bijna plaats gaat vinden, of als u een bericht van de huisarts of apotheek heeft ontvangen. 

U kunt in uw bericht aan de arts foto's en pdf's als bijlage versturen vanaf I-phones en I-pads (Apple iOS-apparaten). De Android-versie, voor andere merken apparaten, heeft alleen de optie om een foto te maken en mee te sturen. Binnenkort wordt het op de Android-apparaten ook mogelijk bestanden mee te sturen.

HaewaiRegistreren 
U kunt van MedGemak gebruik maken als u zich al eerder heeft aangemeld voor MijnGezondheid.net. Op uw persoonlijke pagina van MijnGezondheid.net kunt u zich registeren voor MedGemak. Op de website: home.mijngezondheid.net/medgemak leest u hoe u dit kunt doen. Daarna gebruikt u een zelfgekozen 5-cijferige pincode om in te loggen en de app te gebruiken, zonder uw DiGiD te hoeven gebruiken. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de MedGemak app of MijnGezondheid.net? Aan de balie van uw huisarts of apotheker kunnen ze u er meer over vertellen. 

 

 

verkrijgbaar bij apple store kopie   verkrijgbaar play store kopie


 

Publicatiejaar: 2019
Editie: voorjaar
Link naar BETER: https://indd.adobe.com/view/423a0629-eae4-4089-b9d8-d0b8cf1663c3

Ga met deze knop naar de startpagina van het BETER archief:

­