08. Polaroid balie geslotenBij apotheek Allart blijven een aantal balies gesloten. Soms kan dit tot vertraging leiden. Gelukkig kunnen de patiënten zich er goed in vinden.

 

 

08. Rayer 1Bij Rayer healthcare bestond het gevaar dat cliënten elkaar op te korte afstand passeren, hierdoor werd een andere routing nodig. 

Het werkt goed!

 

 

 

08. Polaroid THIRZA

 

Psychosomatisch Fysiotherapeut  Thirza Douglas: "We zijn  tijdens de Corona-weken veel met patiënten naar buiten gegaan voor een behandeling en dat was leuk. Wat ik zelf heel leuk vond was dat ik bij een meisje in de achtertuin heb geoefend met haar vader als behandelaar en uiteindelijk hebben we samen op de grond met 1,5 meter afstand liggen oefenen."

09. Polaroid SARAHSarah Glas is praktijkonder-steuner somatiek (POH-S) bij Huisartsenpraktijk Dillenburg. Zij heeft veel met patiënten gebeld vanuit huis achter de laptop. Soms was het niet te vermijden dat haar twee kinderen stiekem de werkkamer binnenglipten en op de achtergrond acteerden, gelukkig hadden de patiënten er geen moeite mee en lachten er zelfs om.

 

 

08. Polaroid beeldbellen

08. Briefje beeldbellen

08. Post it lege wachtkamer108. Polaroid legeo spreekkamer

 

09. Polaroid MARJOLEINMarjolein Fennis:

"Beeldbellen geeft een andere dimensie. Veel patiënten die van mij ontspanningsoefeningen krijgen, ervaren het als zeer positief omdat ze zich nu niet door mij bekeken voelen. 

Dit voelde voor veel mensen nog beter dan oefenen in de praktijk en dat werkte dus positief. Daarnaast oefen ik met patiënten telefonisch bewegingen, waarbij de telefoon op de speaker staat. De oefeningen beklijven hierdoor erg goed en mensen kunnen de oefeningen  gemakkelijk zelf voortzetten."

 

09. WCkopieEven naar het toilet is voor de patiënten bij de fysiotherapeuten van Rayer Healthcare niet toegestaan, handen wassen in de toiletruimte wel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicatiejaar: 2020
Editie: zomer
Link naar BETER: http://www.beter-alphenopeenlijn.nl

Ga met deze knop naar de startpagina van het BETER archief:

­