C supportC-support werkt in opdracht van VWS voor Covid-19 patiënten die langdurig klachten ondervinden van een coronabesmetting.

C-support informeert, adviseert en ondersteunt u op alle leefgebieden waarop deze complexe en nog onbekende ziekte ingrijpt: gezondheid, (psycho)sociaal en werk & inkomen. Dat kan kortdurend zijn, of indien nodig, voor langere termijn.

Nazorg voor patiënten na een coronabesmetting

Onze nazorgadviseurs gaan met u in gesprek om goed zicht te krijgen op uw vragen als gevolg van uw coronabesmetting. Wij bieden u een luisterend oor en in samenspraak met u zoeken we naar het meest passende aanbod. Dat kan zowel buiten als binnen C-support zijn.

Wij bieden u geen medische behandeling, wel kunnen onze nazorg- en medisch adviseurs u helpen uw weg te vinden in het reguliere zorgaanbod en dat af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen over wat C-support voor u kan betekenen?
Neem contact op met het secretariaat van C-support, tel. (073) 4400440 van maandag t/m donderdag van 09.00-17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur U kunt ook een bericht sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan z.s.m. een reactie.

Aan de dienstverlening van C-support zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden bij C-support: bij voorkeur via deze website.

Voor professionals

Medische en niet-medische professionals die met Covid-19 patiënten werken, kunnen een beroep op C-support doen. C-support werkt volgens de academische trias en combineert patiëntenzorg met scholing en onderzoek. Naast kennisvermeerdering biedt C-support professionals ook praktische ondersteuning, bijvoorbeeld met de organisatie van een MDO en ondersteuning of advies over (integrale) nazorg.

Consultatie Covid-19

Heeft u als zorgprofessional vragen op medisch gebied of anderszins, dan kunt u voor consultatie contact opnemen met de medisch adviseur of nazorgadviseur van C-support: tel.  (073) 4400440.

Organisatie Multidisciplinair Overleg

Waar overleg en afstemming nodig is organiseert C-support, ook op verzoek, een MDO met de patiënt en de betrokken professionals. Heeft u als zorgprofessional behoefte aan de organisatie van een MDO, dan kunt u contact opnemen met een nazorgadviseur van C-support via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

­