Publieke evenementen

Agenda

PRISMA CVRM (Hart- en vaatziekten) dl 1
Donderdag, 08 Oktober 2020, 14:00 - 16:30
Contact Linda Koot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Doel

PRISMA staat voor PRo-actieve Interdisciplinaire Self-MAnagement en is een groepseducatieprogramma speciaal ontwikkeld voor mensen die leiden aan een hart- of vaatprobleem of die een verhoogd risico lopen op een hart- of vaatprobleem te ontwikkelen.

PRISMA gaat ervan uit dat iedereen expert kan worden over zijn eigen ziekte en daarmee het heft in eigen hand kan nemen.

Aanmelding

Deze PRISMA bijeenkomst is alleen toegankelijk voor patiënten die leiden aan of een verhoogd risico hebben op het krijgen van een hart- of vaatprobleem en die daarvoor onder behandeling zijn bij de huisarts en diens POH. U moet zich voor deze cursus opgeven.

Dit kan bij uw behandelend huisarts of POH of via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Zalencentrum De Bron
Deze cursus bestaat uit drie dagdelen. U kunt zich voor deze cursus aanmelden indien u op alle drie dagdelen aanwezig kunt zijn .
­